Welke goede doelen zijn en worden gesteund?

Het team vrijwilligers heeft als goed doel voor de maanden oktober, november en december 2022 gekozen:

Ronald McDonald Huiskamer in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft:

Ronald McDonald Huiskamer Delft

 

_________________________________________________________________________

 

De vrijwilligers van Goede Doelen Boekenhuis Marianne hebben het HUYGENS FESTIVAL gekozen als goed doel voor de maanden juli, augustus en september 2022. 

Het Huygens Festival is hèt klassieke muziekfestival van Leidschendam-Voorburg. Van 23 tot en met 25 september 2022 waren er meer dan 30 optredens in het Huygenskwartier Voorburg. De cheque was:

 

_________________________________________________________________________

Op 30 juni 2022 ontving Stichting Jarige Job van Goede Doelen Boekenhuis Marianne de eerste Boekenhuis-cheque - € 840,00 euro - goed voor een hele stapel Verjaardagsboxen!

_________________________________________________________________________

Goede Doelen Boekenhuis Marianne opent op 21 april 2022 haar deuren. Wethouder Astrid van Eekelen verricht de feestelijke opening om 16.00 uur. De verkoop start op vrijdag 22 april 2022 om 11.00 uur. De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

 

Het eerste goede doel dat we gaan steunen is Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat daar thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

https://stichtingjarigejob.nl/